Rotterdam-Rijnmond

Wereldhavendagen Rotterdam

Op 1,2 en 3 september 2017 is het Loodswezen weer vertegenwoordigd tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam.

loodswezen op wereldhavendagen rotterdam

Tijdens de aankomende Wereldhavendagen op 1,2 en 3 september is het Loodswezen goed vertegenwoordigd in Rotterdam.  De stand staat ter hoogte van de Ostara-steiger van de Spido aan de Willemskade. Dit betekent dat we met stand, loodsvaartuig en tender een centrale plek hebben in het demonstratiegebied. 

Wil je meer weten over het Loodswezen en het werk van registerloodsen? Breng dan een bezoek aan de stand. We zien je graag tijdens de Wereldhavendagen 2017!

Aanstaande vrijdag komen rond het middaguur de Polaris, de Lesath en twee jollen aan in de stad. Zij krijgen een ligplaats aan de Willemskade, bij onze stand. Tijdens de Wereldhavendagen verzorgen we spectaculaire demo's waarin we de werking van ons materieel laten zien, daarbij sluit ook de helikopter aan. Op zaterdag en zondag werken we met alle nautische dienstverleners en P&O mee aan de P&O-NOOD demo en op zaterdagavond is de Polaris blikvanger bij de grote avondshow. Zondagmiddag is de Polaris daarnaast onderdeel van de botenparade.

Datum

Op 1,2 en 3 september  2017

Locatie

Ter hoogte van de Ostara-steiger van de Spido
Willemskade
te Rotterdam
Nederland

Meer info

http://wereldhavendagen.nl/