Rotterdam-Rijnmond

Wereldhavendagen 2013 weer groot succes

Rotterdam - 09 sep 2013

Wereldhavendagen-2013-weer-groot-succes.jpg

9 september 2013 Rotterdam-Rijnmond - Afgelopen weekend waren de Wereldhavendagen in Rotterdam weer een groot succes! Ruim 400 duizend bezoekers vonden opnieuw de weg naar de Rotterdamse havens.

Loodswezen Rotterdam-Rijnmond was vertegenwoordigd met een tent, de klimwand met de loodsladder en tijdens de demonstratie van de dienstverleners samen met P&O North Sea Ferries. De klimwand trok zoals gewoonlijk  veel publiek en natuurlijk zijn er weer prijzen uitgereikt aan de snelste klimmers.

Loodswezen-loodsladder-klimwand.jpg

De tender heeft de gelukkigen die een kaartje wisten te bemachtigen, een mooie rondvaart aangeboden en zelfs het weer liet ons niet in de steek. De demonstratie op het water werd vanaf de kades door vele duizenden mensen bekeken.